Απάντηση της Μ. Διακολιού, ως δημοτικής συμβούλου της παράταξης Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, σε δελτίο τύπου του Δήμου, αναφορικά με προηγούμενη ανακοίνωσή της:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο κ. Πατούλης εσκεμμένα προσωποποιεί μία πολιτική αντιπαράθεση επειδή προτιμά να αναμασά τις κατασκευασμένες αλήθειες του από το να απαντήσει στο πραγματικό ερώτημα:

Γιατί η Διοίκηση Πατούλη αφαιρεί χρήματα που ανήκουν δικαιωματικά στους παιδικούς σταθμούς, χρήματα δηλαδή που ανήκουν στα παιδιά μας, ύψους 1.500.000 ευρώ περίπου, για να τα διαθέσει σε «λειτουργικά έξοδα»;

Συμφωνεί με τον (εκ της διοίκησης Τζανίκου) σύμβουλό του κ. Ν. Κάββαλο που δήλωσε ενώπιον Δημοτικού Συμβουλίου ότι «οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν ανάγκες;»

Ο λόγος που συστηματικά πετά την μπάλα στην εξέδρα είναι προφανής: Τον ενοχλούν πολύ οι ερωτήσεις μου και των συναδέλφων του συνδυασμού στον οποίο ανήκω. Κυρίως όμως τον ενοχλεί η τελευταία αποστροφή της απάντησής μου, όπου ευχήθηκα «ο κ. Δήμαρχος να καταφέρει να δείξει την ίδια παρρησία και τόλμη απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που τον στηρίζει», όπως έδειξα εγώ όταν ήρθα σε σύγκρουση με τον τότε πανίσχυρο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Τζανίκο.

Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταγγέλλει (ομόφωνα πέρασε στην ΕΝΠΕ η εισήγηση Δούρου για ψήφισμα – καταγγελία για τη σύσταση Περιφερειακών Επιτροπών Αναπτυξιακού Σχεδιασμού ΕΣΠΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση) ο «ακομμάτιστος» κ. Πατούλης ‒μία μόλις μέρα μετά‒ σπεύδει να δώσει στην Κυβέρνηση τις ευχαριστίες του για το σχεδιασμό του ΕΣΠΑ.