Απάντηση της Μ. Διακολιού, ως δημοτικής συμβούλου της παράταξης Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, σε δελτίο τύπου της διοίκησης Πατούλη (22/12/14):

 

     Εμείς επιμένουμε στην ουσία

Στις δύο παρεμβάσεις μου για το θέμα της προβολής της 3E – COCA COLA μέσα από τις δημοτικές δομές (εδώ και εδώ) επικεντρώθηκα στο ανθρωπιστικό ζήτημα που εγείρεται από την επιλογή αυτή της Διοίκησης Πατούλη ‒καθώς είναι γνωστό ότι η εταιρία αυτή κλείνει την αλυσίδα παραγωγής της στην Ελλάδα μεταφέροντας το εργοστάσιό της από τη Θεσσαλονίκη στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους, πράγμα που φυσικά έχει αντίκτυπο και στην οικονομία της Χώρας μας‒ διότι θεωρώ ηθικά ανεπίτρεπτομε αυτά τα δεδομένα, ο Δήμος μας να εξωραΐζει την εικόνα της συγκεκριμένης εταιρίας.

Η Διοίκηση Πατούλη απαντά αναφέροντας οικονομικά μεγέθη. Δικαίωμά της. Προσωπικά, αρνούμαι να βάλω τιμή στην ανθρωπιά μου.

Σε ό, τι αφορά στα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, ζήτησα συγκριτικά στοιχεία των τριών τελευταίων ετών προς εξαγωγή συμπερασμάτων, καθώς και τη μελέτη βάσει της οποίας έγιναν οι επιλεκτικές περικοπές των δρομολογίων. Τα στοιχεία αυτά όμως, ουδέποτε μου δόθηκαν (δείτε εδώ,εδώ και εδώ).

Το πιο ενδιαφέρον όμως από όλο το δελτίο τύπου, είναι ότι ο κ. Πατούλης το ξεκινά και το καταλήγει με την ευχή της “πολιτικής σταθερότητας” υιοθετώντας για μία ακόμη φορά τη θέση της μνημονιακής συγκυβέρνησης που τον στηρίζει περί δήθεν επέλευσης πολιτικής αστάθειας σε περίπτωση εκλογών.