Την Κυριακή 14.02.2016 η Μ. Διακολιού ως μέλος αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, επισκέφτηκε τα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ και συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Γιαννέλα και τον ταμία κ. Νίκο Τζάλλα.

Κατά τη συζήτηση και το σύντομο οδοιπορικό στη γειτονιά, συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής:

Η καθυστέρηση της ένταξης στο σχέδιο πόλης μεγάλων εκτάσεων της περιοχής. Ο ελλιπής οδοκαθαρισμός, τα προβληματικά πεζοδρόμια, η απουσία τεχνικών μέτρων για την επικίνδυνη ταχεία κίνηση των αυτοκινήτων, η πλημμελής συντήρηση του πρασίνου, οι ανεφάρμοστες υποσχέσεις για τεχνικά έργα για τα όμβρια της περιοχής που καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των πολιτών τις βροχερές μέρες, αρκούν, μεταξύ άλλων, για να χαρακτηριστεί η γειτονιά παραμελημένη από τη δημοτική αρχή.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν τους δημοτικούς συμβούλους για το ενδιαφέρον τους και δήλωσαν ότι θα είναι σε επικοινωνία με την παράταξη για την προώθηση των αιτημάτων τους.