Απάντηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού στον κ. Δήμαρχο για το θέμα των πυρκαγιών στο κτήμα Καρέλλα.

Ο ΚΑΒΒΑΛΟΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΕΛΛΑ

Αφού ο κ. Δήμαρχος εκτέθηκε  με την πρώτη του δήλωση με την οποία προσπάθησε να πάρει τα εύσημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον Συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο κτήμα Καρέλλα, στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από το όνομα του αντιδημάρχου του κ. Κάββαλου, γιατί δεν τόλμησε να μου απαντήσει ευθέως και επί της ουσίας.

Ο κ. ΚάββαλοΠατούλης, λοιπόν, όπως είχε κάνει και ο κ. Πατούλης στο παρελθόν, προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι εγώ αποδίδω την ευθύνη δολοφονιών και (τυχόν) εμπρησμών στο Δήμο.

Δεν καταλάβατε, κ. ΚαββαλοΠατούλη. Σας αποδίδω την πολιτική ευθύνη για την εγκληματική αμέλεια την οποία επιδεικνύετε, γιατί δεν  προνοείτε ως οφείλετε για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.

Κι αυτό αποδεικνύεται, γιατί  όσο εσείς, κ. ΚαββαλοΠατούλη, αναλωνόσασταν στο να διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου για να «βρείτε» τι και πώς θα μου απαντήσετε, το κτήμα Καρέλλα καιγόταν για δεύτερη φορά!

Γίνομαι μονότονη, αλλά αναγκάζομαι να επαναλαμβάνω: Την ίδια αμέλεια δείξατε  με το πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου, που ο χώρος ήταν σκοτεινός αλλά προσβάσιμος, την ίδια αμέλεια δείξατε  με του Καρέλλα που αποφασίσατε να ξεκινήσετε την αποψίλωση δυο πυρκαγιές μετά, και τα ίδια κάνατε και πέρσι ! https://youtu.be/VsbHDxfByEc

Είναι συστηματική και πρωτοφανής για δημοτικό άρχοντα η αμέλειά σας και γι’ αυτήν απαιτώ απαντήσεις στο σημερινό ΔΣ.