Για μία ακόμη φορά ο κ. Δήμαρχος προσωποποιεί τις πολιτικές διαφορές, επειδή αν δεν διαστρεβλώσει τα δεδομένα δεν θα έχει κάτι να πει.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1: Στο Δελτίο Τύπου της 6-9-2016  ο κ. Δήμαρχος  θέτει ως χρονοδιάγραμμα το να «ολοκληρωθεί το έργο εντός των επόμενων ημερών».

Σήμερα ο κ. Δήμαρχος επιμένει ότι δεν πρόκειται να παραληφθεί το έργο αν δεν συμφωνεί με την εγκεκριμένη μελέτη. Θεωρεί στ’ αλήθεια ότι στις επόμενες ημέρες η πραγματική κατάσταση θα ταυτιστεί με την εγκεκριμένη μελέτη και ότι θα διορθωθούν οι κακοτεχνίες; Ή μήπως (λόγω κοντής μνήμης;) ξέχασε τι έλεγε λίγες μέρες νωρίτερα;

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2: Στο Δελτίο Τύπου της 6-9-2016 ο κ. Δήμαρχος προτρέπει «ό,τι δεν προβλέπεται στη μελέτη να το δούμε και να το αντιμετωπίσουμε» και «να συζητήσουμε τις ελλείψεις προκειμένου να βελτιώσουμε το έργο». Με λίγα λόγια, ολοφάνερα και ρητά «έταξε» στους κατοίκους ότι θα βελτιωθεί ΤΟ ΕΡΓΟ με αντιμετώπιση των ελλείψεων ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.  Τώρα όμως, «εξηγεί» ότι δεν εννοούσε αυτά που ρητά αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ιδίου, αλλά ότι θα κάνει στις πολύπαθες περιοχές Πολυδρόσου – Παραδείσου, «πρόσθετες παρεμβάσεις», «ανεξάρτητα από το έργο».

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3: Η υποβολή ερωτημάτων δεν μπορεί να είναι ψευδής ή αληθής, συνεπώς ο ισχυρισμός του κ. δημάρχου περί δήθεν «ψεμάτων» μου είναι συκοφαντικός.

Κατά τα λοιπά, επιμένει να μου αποδίδει παγίως ευθύνες για την δημοτική αρχή Τζανίκου, ενώ με περισσή πολιτική υποκρισία, διατηρεί σε καίριες θέσεις της Διοίκησής του και περιβάλλει με την αμέριστη εμπιστοσύνη του στελέχη της διοίκησης του πρώην δημάρχου που βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία μαζί του σε όλο το φάσμα των θητειών του. Το ίδιο εμπιστεύεται καίριες θέσεις σε νυν δημοτικούς συμβούλους που υπήρξαν υποψήφιοι του συνδυασμού του Τζανίκου, συμμετείχαν σε διευρυμένα όργανα της παράταξής του και ουδέποτε διαφώνησαν ή ήρθαν σε ρήξη μαζί του, όπως εγώ.