Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, επανέφερε στο ΔΣ 15-11-2016 το θέμα της οδού Μπόθου, αναζητώντας τις απαντήσεις που δεν της είχαν δοθεί σχετικά , επαναλαμβάνοντας ότι η εν λόγω οδός είναι αδιαμόρφωτη, χωματόδρομος ουσιαστικά, η πλατεία μπροστά της παραμελημένη, και  ότι η αρίθμησή της είναι  άτυπη. Η απάντηση που δόθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Κόκκαλη ήταν ένα δηκτικό σχόλιο για το «καθυστερημένο ενδιαφέρον» της κ. Διακολιού, υποστηρίζοντας ότι η οδός Μπόθου δεν είναι παραμελημένη, αφού συνδέθηκε με το αποχετευτικό δίκτυο, δημιουργήθηκε εκεί πλατεία με αυτόματο πότισμα και επίκειται ασφαλτόστρωσή της.

Η κ. Διακολιού επέμεινε ότι αυτή δεν είναι η άποψη των κατοίκων ενώ ειδικά για το αυτόματο πότισμα  υπενθύμισε ότι έχει αφαιρεθεί ο χρονοδιακόπτης και οι κάτοικοι ποτίζουν από μόνοι τους τα δέντρα, πολλά από τα οποία φύτεψαν οι ίδιοι.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Δήμαρχος, λέγοντας ότι καλά κάνουν οι κάτοικοι και ποτίζουν τα δέντρα, ας μην κάθονται «αραχτοί και λάιτ» να τα περιμένουν όλα από το δήμο!