Βιογραφικό

 • Η Μαίρη Διακολιού κατοικεί και εργάζεται στο Μαρούσι, όπου διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο, εδώ και είκοσι περίπου έτη.
  Έλαβε τις σπουδές της στην Νομική Σχολή Αθηνών. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στο Εμπορικό Δίκαιο και στην συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στο Φορολογικό Δίκαιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

  Είναι πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια. 
  Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας απέκτησε εμπειρία από υποθέσεις σε όλους τους βασικούς τομείς και ιδιαιτέρως αυτές που αφορούν το Οικογενειακό Δίκαιο και το Δίκαιο που διέπει τα ακίνητα.

 • Ασχολείται με τα κοινά του Αμαρουσίου ήδη από το 2002, όταν εξελέγη πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «ΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ».
  Το 2006, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος και μετά το τέλος της θητείας της μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας ως υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθηνών το 2009.

  Επανεξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στο Μαρούσι το 2014. Σήμερα, είναι επικεφαλής ανεξάρτητης παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου (χωρίς σχέση ή υποστήριξη από κόμματα).


Αρέσει σε %d bloggers: